Biblioteca Universității din Pitești

Metode ale ştiinţelor sociale

Subiect Tematic: Metode ale ştiinţelor sociale
Lucrări: 16 lucrari in 16 publicatii in 3 limbi
Starea de sănătate a managementului din România în 2016 : Raport de cercetare bazat pe chestionarea a 1224 specialişti de: Societatea Academică de Management din România; Nicolescu, Ciprian; Popa, Ion, (management); Nicolescu, Ovidiu (1943-..); Ştefan, Simona Cătălina; Academia de Studii Economice din Bucureşti. Facultatea de Management (Text tipărit)
Starea de sănătate a managementului din România în 2017 : Raport de cercetare bazat pe chestionarea a 983 specialişti de: Societatea Academică de Management din România; Nicolescu, Ciprian; Popa, Ion, (management); Nicolescu, Ovidiu (1943-..); Ştefan, Simona Cătălina; Academia de Studii Economice din Bucureşti. Facultatea de Management (Text tipărit)
Povestea vieţii : Interviul de: Atkinson, Robert (Text tipărit)
Metode de cercetare în ştiinţele sociale de: McQueen, Ronald A.; Knussen, Christina (Text tipărit)
Social research methods : Qualitative and quantitative approaches de: Bernard, Harvey Russell (1940-) (Text tipărit)
Starea de sănătate a managementului din România în 2018 : Raport de cercetare bazat pe chestionarea a 676 specialişti de: Societatea Academică de Management din România; Nicolescu, Ciprian; Popa, Ion, (management); Academia de Studii Economice din Bucureşti. Facultatea de Management; Nicolescu, Ovidiu (1943-..); Ştefan, Simona Cătălina (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola