Biblioteca Universității din Pitești
Limba
Coperţi

Conservarea substanţelor alimentare organice (în general). Conservarea produselor din plante a produselor vegetale

Subiect Tematic: Conservarea substanţelor alimentare organice (în general). Conservarea produselor din plante a produselor vegetale
Lucrări: 5 lucrari in 5 publicatii in 1 limbi
Utilizarea instalaţiilor cu frig natural şi artificial pentru conservarea alimentelor de: Volconovici, Liviu; Creţu, Victor; Volconovici, Augustin (Text tipărit)
Liofilizarea de: Negruţiu, Traian; Alboiu, M.; De Simon, M. (Text tipărit)
Răcirea laptelui cu aplicarea frigului natural şi artificial de: Volconovici, Liviu; Creţu, Victor (Text tipărit)
Tehnologia păstrării şi industrializării produselor horticole de: Jamba, Afinoghent; Carabulea, Boris (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola