Biblioteca Universității din Pitești
Limba
Coperţi

Biblioteci ale autorităţilor de stat. Biblioteci de stat, naţionale, guvernamentale (sprijinite din fondurile puterii de stat). Biblioteci ale departamentelor de stat, ministerelor

Subiect Tematic: Biblioteci ale autorităţilor de stat. Biblioteci de stat, naţionale, guvernamentale (sprijinite din fondurile puterii de stat). Biblioteci ale departamentelor de stat, ministerelor
Lucrări: 5 lucrari in 10 publicatii in 2 limbi
Sumarul sumarelor revistelor intrate in biblioteca Oficiului de Informare Documentara. Anorganica de: Oficiul de Informare Documentară pentru Industria Chimică (Text tipărit)
Sumarul sumarelor revistelor intrate in biblioteca Oficiului de Informare Documentara. Organică de: Oficiul de Informare Documentară pentru Industria Chimică (Text tipărit)
Sumarul sumarelor revistelor intrate in biblioteca Oficiului de Informare Documentara. Macromolecule de: Oficiul de Informare Documentară pentru Industria Chimică (Text tipărit)
Sumarul sumarelor revistelor intrate in biblioteca Oficiului de Informare Documentara. Generale de: Oficiul de Informare Documentară pentru Industria Chimică (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola