Biblioteca Universității din Pitești
Limba
Coperţi

Metode de observare

Subiect Tematic: Metode de observare
Lucrări: 1 lucrari in 3 publicatii in 1 limbi
Starea de sănătate a managementului din România în 2016 : Raport de cercetare bazat pe chestionarea a 1224 specialişti de: Societatea Academică de Management din România; Nicolescu, Ovidiu (1943-..); Ştefan, Simona Cătălina; Academia de Studii Economice din Bucureşti. Facultatea de Management; Popa, Ion, (management); Nicolescu, Ciprian (Text tipărit)
Starea de sănătate a managementului din România în 2017 : Raport de cercetare bazat pe chestionarea a 983 specialişti de: Societatea Academică de Management din România; Nicolescu, Ovidiu (1943-..); Ştefan, Simona Cătălina; Academia de Studii Economice din Bucureşti. Facultatea de Management; Popa, Ion, (management); Nicolescu, Ciprian (Text tipărit)
Starea de sănătate a managementului din România în 2018 : Raport de cercetare bazat pe chestionarea a 676 specialişti de: Societatea Academică de Management din România; Nicolescu, Ciprian; Academia de Studii Economice din Bucureşti. Facultatea de Management; Nicolescu, Ovidiu (1943-..); Ştefan, Simona Cătălina; Popa, Ion, (management) (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola