UNSTPB - Biblioteca Centrului Universitar Pitești

Producerea şi conservarea alimentelor solide

Subiect Tematic: Producerea şi conservarea alimentelor solide
Lucrări: 45 lucrari in 45 publicatii in 3 limbi
Fenomene de transfer : Probleme de: Amarfi, Rodica; Covrig, Mariana; Hopulele, Lucia (Text tipărit)
Actes du colloque franco-roumain de chimie appliquée COFrRoCA-2000 : Bacău, Roumanie 12-14 oct. 2000 de: Organisé par le Departamént de Chimie et de Technologies des Produits Alimentaire de L'Université de Bacău (Text tipărit)
Tehnologii în industria alimentară : Lucrări de laborator de: Lupea, Alfa Xenia; Botiş, Mihaela; Universitatea Tehnică din Timişoara (Text tipărit)
Liofilizarea de: Negruţiu, Traian; Alboiu, M.; De Simon, M. (Text tipărit)
Piaţa resurselor şi a produselor agroalimentare de: Iosif, Gheorghe N., economist (Text tipărit)
The Annals of University "Dunărea de Jos" of Galaţi. Fascicle VI, Food Technology de: Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi (Text tipărit)
The Annals of University "Dunărea de Jos" of Galaţi. Fascicle VI, Food Technology de: Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi (Text tipărit)
The Annals of University "Dunărea de Jos" of Galaţi. Fascicle VI, Food Technology de: Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi (Text tipărit)
Subiecte
Manual universitar Lucrări ştiinţifice universitare Igienă în general. Sănătate şi igienă personală Morărit. Prelucrarea grânelor Situaţie economică. Politică economică. Conducerea economiei. Planificarea economiei. Producţie. Servicii. Preţuri Tehnologia conservării alimentelor Utilaje şi aparate pentru prepararea conservelor, maşini de umplere şi închidere a conservelor. Utilaje de fierbere şi răcire pentru conservarea în cutii a alimentelor Vitamine. Substanţe analoage vitaminelor. Vitaminologie Producerea şi conservarea alimentelor solide Instalaţii. Local, clădiri, ateliere, fabrici, uzine. Materiale Tehnologie chimică. Industrii chimice şi înrudite Trioxid de fier România Bunuri. Marfă. Lucruri. Produse. Tehnologie chimică Ambalare şi utilaje de ambalat Organizare comercială Preţ. Formarea preţului. Costuri Dedicaţie şi autograful autorului Teză de doctorat Comerţ. Relaţii economice internaţionale. Economie mondială Chimie fizică Marketing Ambalarea mărfurilor Chimie industrială Zahar. Melasă. Glucoză Manual pentru universităţi şi instituţii de învăţământ superior Aditivi alimentari Agricultură. Ştiinţe şi procedee înrudite. Silvicultură. Exploatări agricole şi ale vieţii sălbatice Situaţie economică. Politică economică. Planificarea economiei. Producţie Conservare prin uscare. Deshidratarea alimentelor. Uscare prin congelare Chimie. Cristalografie. Mineralogie Publicaţii universitare Conservarea fructelor (inclusiv nuci) Biologie. Ştiinţe biologice în general Materiale metalice după proprietăţile lor generale. Aliaje în general Publicaţii ale diferitelor tipuri de societăţi sau organizaţii Clorură de sodiu Metalurgie Inginerie. Tehnică în general Tehnologie mecanică în general: procese, scule, maşini, aparate Conservarea substanţelor alimentare organice (în general). Conservarea produselor din plante a produselor vegetale Tehnologia cerealelor Publicaţii periodice şi seriale
Vă rugăm să schimbaţi parola