Biblioteca Universității din Pitești

Horticultură

Subiect Tematic: Horticultură
Lucrări: 141 lucrari in 144 publicatii in 3 limbi
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine: Horticulture. Vol. 75(1) de: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (Multimedia)
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine: Horticulture de: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (Multimedia)
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine: Horticulture de: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (Multimedia)
Agricultura : Revista de ştiinţă şi practică agricolă de: University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine (Text tipărit)
Tehnologia păstrării şi industrializării produselor horticole de: Jamba, Afinoghent; Carabulea, Boris (Text tipărit)
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine: Horticulture. Vol. 72(1) de: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (Multimedia)
Subiecte
Locul ciupercilor în regnul vegetal Tehnica de cultivare a salatei în câmp Soiuri şi hibrizi de pepene verde Agronomie Organizarea microfermelor legumicole 1893-2013 Ciocălăii de porumb Combaterea integrată Ridichea de iarnă Micozele Cerinţele lămâiului faţă de factorii de mediu Ştiinţa solului Resturi vegetale Fertilizarea foliară Dipladenia sanderi Poluarea apei Silvicultură Biotehnologii Calciul în sol Dăunători şi organisme vătămătoare pentru plante Nutriţie Tăierile pomilor fructiferi Poluarea mediului Chimioterapie in vitro Cultivarea părului Bacteriozele Culturile de gogoşar Rata fotosintezei Mecanismul de pătrundere a componentelor foliare Universităţi Rărirea chimică şi manuală a fructelor Eficienţă economică Tehnologie Substrat pentru culturile neconvenţionale de tomate Particularităţi morfologice şi biologice ale spanacului Sistemul de tăiere lung Cultura crizantemelor Soiuri de măr Botanică generală Substratul de cultură Cultură eficientă Agentul patogen Pregătirea bulbilor Şofrănelul Bazele fertilizării foliare Păianjenii - acarienii Înmulţirea leandrilor Procesul de devirozare Epoca de plantare Vânătoare. Pescuit. Piscicultură. Acvacultură Sfecla roşie Protejarea plantelor Soiuri şi hibrizi Bame Pere Lucrări agricole Cerinţele faţă de factorii de vegetaţie ale spanacului Carenţele de nutriţie Asigurarea cu seminţe şi răsaduri Cultura plantelor de câmp Combinaţii tezaur-clasificare Lucrările de întreţinere în stolonieră Lucrări practice Flavonoide Conţinutul în flavonoide al fructelor Focul bacterian Albine Poluarea solului Tehnologia de cultură pe butuci de lemn Sprijin financiar pentru legume şi fructe Tehnologii de tăiere Viticultură Rolul calciului în organismele vegetale Boli şi dăunători importanţi Ciuperci Fiziologia plantelor Biodiversităţii în viticultură Înfiinţarea culturii Fotoperioada Castravetele Frunzele de copaci Prun Cultura mărului Lucrările de întreţinere a culturii Culturi pentru valorificare Îngrijirea culturii Cultivarea soiurilor rezistente sau tolerante Creşterea miceliului (incubarea) Conservarea substanţelor alimentare organice (în general). Conservarea produselor din plante a produselor vegetale Broccoli Combaterea cu produse chimice Boli produse de ciuperci sapofite şi parazite Fertilizarea foliară modernă avizată în România Îmbunătăţiri funciare Toleranţă la secetă Salata verde Tezaur monolingv Producerea răsadurilor la culturile timpurii Respectarea iginei culturale Industrie alimentară Viticultură. Viţă de vie. Vii Sporirea producţiei de fructe Lumina Pomicultură Îmbunătăţirea soiurilor de plante Potenţial economic Principalele efecte ale secetei, asupra legumelor Semănatul altoiului şi a portaltoiului Factori climatici Căpşune Alegerea terenului Clasificare şi indexare. Limbaje de indexare şi regăsire. Clasificări, tezaure şi construcţia lor Dezinfecţia substratului Iasomie braziliană Publicaţii periodice şi seriale Maşini agricole. Echipament şi utilaje agricole Dedicaţie şi autograful autorului Fertilizarea plantelor Particularităţi morfologice şi biologice ale şofrănelului Perioade critice privind asigurarea cu apă Botanică Microbiologie industrială. Fermentaţie. Industria băuturilor. Industria stimulilor Departamentele administrative ale bibliotecii Cultura fructelor Biologie Efectul medicinal al ciupercilor Ganoderma lucidum Boala lemnului viţei de vie Ameliorarea plantelor Fertilizarea şi udarea lămâiului Fertilizare Agricultură. Ştiinţe şi procedee înrudite. Silvicultură. Exploatări agricole şi ale vieţii sălbatice Soiuri Electroterapie Culturi de vărzoase Limbaj profesional Boli Aplicarea asolamentului Cultura ciupercii Cultura timpurie de morcov Protecţia plantelor Cultură de afin Instalaţii de depozitare a fructelor Îngrăşăminte naturale Combaterea bolilor Factorii ecologici pe care trebuie să-i asigurăm plantelor floricole Dirijarea factorilor de vegetaţie Tripşii Culturi extratimpurii de varză Perlitul Protecţia plantaţilor pomicole Înmulțire Înfiinţarea şi întreţinerea stolonierelor Educaţie Combaterea bolilor şi dăunătorilor plantelor Pregătirea altoirii Producerea seminţelor Nucul Diversitate biologică Particularităţi specifice cultivării legumelor Musculiţele albe Embriologia plantelor Plante floricole Anomalii întâlnite la Pleurotus spp. Particularităţi fiziologice Sprijin european Măr Horticultură Coacăze negre Soiuri de viţă de vie Manipularea culturilor prin fertilizare foliară Selecţia portaltoilor de măr şi păr Limba engleză Spanacul Sistemul de tăiere scurt Tomate Îngrăşământ organic Maturarea piersicilor Culturile legumicole Tehnica altoirii Plante decorative Scheme de asolamente legumicole Cerinţele faţă de factorii de mediu Producţie agricolă. Organizare, administrare Pregătirea terenului în vederea plantării Lucrări ştiinţifice Înfiinţarea culturii prin semănat direct Căpșuni Staţiunea viticolă Pietroasa Fertilizări suplimentare Recoltarea şi transportul piersicilor Particularităţi morfologice şi biologice ale salatei Lucrări de îngrijire a lămâiului Agricultură ecologică pentru tehnologii alternative Amplasarea culturilor legumicole Sistemul de tăiere cel în verigi de rod Creşterea animalelor Biblioteconomie Substraturi lichide pentru creşterea plantelor Lucrări ştiinţifice universitare Cultura timpurie a dovlecelului Componentele sistemului de irigare Sistemul de tăiere mixt Cartofi. Batate. Napi porcești Avantajele irigării prin picurare Temperatură Măsuri fitosanitare în livezi Păduchii lânoşi şi tepoşi Îngrăşăminte Dăunătorul ţigărarul Agricultură Chimizare Altoire Substraturi solide pentru creşterea plantelor Principalele ciuperci lignicole Locul în asolament Plante de grădină. Grădinărit Culegeri colective Tezaur de termeni Biodiversităţii în vinificaţie Cerinţele faţă de factorii de vegetaţie ale salatei Cerinţe actuale ale sortimentui de persic Instalaţii de depozitare a legumelor Producători horticoli Transport Tehnologia de cultură Alegerea locului de plantare Bolile produse de bacterii-bacterioze Pomi fructiferi Culturi timpurii de varză Salata Vin. Producerea vinului, vinificaţie, industria vinului. Enologie, ştiinţa vinurilor Cultura timpurie a dovleacului Măsuri de prevenire a atacului Descrierea ciupercii Ştiinţa mediului înconjurător Indexare (Biblioteconomie) Activitatea de selecţie la măr şi păr Reproducere Tehnologie chimică. Industrii chimice şi înrudite Conducerea fermelor Formarea primordiilor Virozele Îngrăşăminte chimice cu calciu Înmulţirea culturilor Tehnica culturii ardeiului Cultura ecologică a pomilor Zootehnie Combaterea bolilor şi dăunătorilor
Vă rugăm să schimbaţi parola