Horticultură
|
LDR | 00077nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 91222 | |
250 | $a Horticultură | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
144 lucrari in 147 publicatii in 3 limbi
English for horticulture students
de:
Matrozi Marin, Adina
(Text tipărit)
Analele Universităţii din Craiova. Biologie, Horticultură, Tehnologia prelucrării produselor agricole, Ingineria mediului : 2016/Vol. XXI (LVII) = Annales of the University of Craiova. Biology, Horticulture, Food Produce Processing Technology, Environmental Engineering
de:
Universitatea din Craiova
(Text tipărit)
Analele Universităţii din Craiova. Biologie, Horticultură, Tehnologia prelucrării produselor agricole, Ingineria mediului : 2005, 2007, 2012-2013/Vol. X (XLVI), Vol. XII (XLVIII), Vol. XVII (LIII) - Vol. XVIII (LIV) = Annales of the University of Craiova. Biology, Horticulture, Food Produce Processing Technology, Environmental Engineering
de:
Universitatea din Craiova
(Text tipărit)
Agrochimie pentru horticultori
de:
Tătaru, Lavinia
(Multimedia)
Analele Universităţii din Craiova. Biologie, Horticultură, Tehnologia prelucrării produselor agricole, Ingineria mediului : 2018/Vol. XXIII (LIX) = Annales of the University of Craiova. Biology, Horticulture, Food Produce Processing Technology, Environmental Engineering
de:
Universitatea din Craiova
(Text tipărit)
Agrochimie : Îndrumător pentru lucrări practice de laborator şi teren
de:
Ceauşu, Constantin; Creangă, Ion, inginer; Universitatea din Piteşti
(Text tipărit)
Istriţa 1893-2013 : 120 de ani de cercetare, învăţământ şi producţie pomicolă la Istriţa
de:
Ştefan, Nicolae, horticultor; Stănică, Florin; Ştefan, Nicolae, horticultor; Constantinescu, N.; Amza, Margareta; Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti
(Multimedia)
Analele Universităţii din Craiova. Biologie, Horticultură, Tehnologia prelucrării produselor agricole, Ingineria mediului : 2017/Vol. XXII (LVIII) = Annales of the University of Craiova. Biology, Horticulture, Food Produce Processing Technology, Environmental Engineering
de:
Universitatea din Craiova
(Text tipărit)
Analele Universităţii din Craiova. Biologie, Horticultură, Tehnologia prelucrării produselor agricole, Ingineria mediului : 2019/Vol. XXIV (LX) = Annales of the University of Craiova. Biology, Horticulture, Food Produce Processing Technology, Environmental Engineering
de:
Universitatea din Craiova
(Text tipărit)
Analele Universităţii din Craiova. Biologie, Horticultură, Tehnologia prelucrării produselor agricole, Ingineria mediului : 2015/Vol. XX (LVI) = Annales of the University of Craiova. Biology, Horticulture, Food Produce Processing Technology, Environmental Engineering
de:
Universitatea din Craiova
(Text tipărit)
Subiecte
Locul ciupercilor în regnul vegetal
Tehnica de cultivare a salatei în câmp
Soiuri şi hibrizi de pepene verde
Agronomie
1893-2013
Organizarea microfermelor legumicole
Ciocălăii de porumb
Combaterea integrată
Ridichea de iarnă
Micozele
Cerinţele lămâiului faţă de factorii de mediu
Publicații digitale
Ştiinţa solului
Resturi vegetale
Fertilizarea foliară
Dipladenia sanderi
Poluarea apei
Silvicultură
Biotehnologii
Calciul în sol
Dăunători şi organisme vătămătoare pentru plante
Nutriţie
Tăierile pomilor fructiferi
Poluarea mediului
Chimioterapie in vitro
Cultivarea părului
Bacteriozele
Culturile de gogoşar
Rata fotosintezei
Mecanismul de pătrundere a componentelor foliare
Universităţi
Rărirea chimică şi manuală a fructelor
Eficienţă economică
Tehnologie
Substrat pentru culturile neconvenţionale de tomate
Particularităţi morfologice şi biologice ale spanacului
Sistemul de tăiere lung
Cultura crizantemelor
Soiuri de măr
Botanică generală
Substratul de cultură
Cultură eficientă
Agentul patogen
Pregătirea bulbilor
Şofrănelul
Bazele fertilizării foliare
Păianjenii - acarienii
Înmulţirea leandrilor
Procesul de devirozare
Epoca de plantare
Vânătoare. Pescuit. Piscicultură. Acvacultură
Sfecla roşie
Protejarea plantelor
Soiuri şi hibrizi
Bame
Pere
Lucrări agricole
Cerinţele faţă de factorii de vegetaţie ale spanacului
Carenţele de nutriţie
Asigurarea cu seminţe şi răsaduri
Cultura plantelor de câmp
Combinaţii tezaur-clasificare
Cultură in vitro
Lucrările de întreţinere în stolonieră
Lucrări practice
Flavonoide
Conţinutul în flavonoide al fructelor
Focul bacterian
Albine
Poluarea solului
Tehnologia de cultură pe butuci de lemn
Sprijin financiar pentru legume şi fructe
Tehnologii de tăiere
Viticultură
Rolul calciului în organismele vegetale
Boli şi dăunători importanţi
Ciuperci
Fiziologia plantelor
Biodiversităţii în viticultură
Înfiinţarea culturii
Fotoperioada
Castravetele
Frunzele de copaci
Prun
Cultura mărului
Lucrările de întreţinere a culturii
Culturi pentru valorificare
Îngrijirea culturii
Cultivarea soiurilor rezistente sau tolerante
Creşterea miceliului (incubarea)
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general). Conservarea produselor din plante a produselor vegetale
Broccoli
Combaterea cu produse chimice
Boli produse de ciuperci sapofite şi parazite
Fertilizarea foliară modernă avizată în România
Îmbunătăţiri funciare
Toleranţă la secetă
Salata verde
Tezaur monolingv
Producerea răsadurilor la culturile timpurii
Respectarea iginei culturale
Viticultură. Viţă de vie. Vii
Industrie alimentară
Sporirea producţiei de fructe
Lumina
Pomicultură
Îmbunătăţirea soiurilor de plante
Potenţial economic
Principalele efecte ale secetei, asupra legumelor
Semănatul altoiului şi a portaltoiului
Factori climatici
Căpşune
Alegerea terenului
Clasificare şi indexare. Limbaje de indexare şi regăsire. Clasificări, tezaure şi construcţia lor
Dezinfecţia substratului
Iasomie braziliană
Publicaţii periodice şi seriale
Maşini agricole. Echipament şi utilaje agricole
Dedicaţie şi autograful autorului
Fertilizarea plantelor
Particularităţi morfologice şi biologice ale şofrănelului
Perioade critice privind asigurarea cu apă
Botanică
Microbiologie industrială. Fermentaţie. Industria băuturilor. Industria stimulilor
Departamentele administrative ale bibliotecii
Cultura fructelor
Biologie
Efectul medicinal al ciupercilor Ganoderma lucidum
Boala lemnului viţei de vie
Ameliorarea plantelor
Fertilizarea şi udarea lămâiului
Fertilizare
Agricultură. Ştiinţe şi procedee înrudite. Silvicultură. Exploatări agricole şi ale vieţii sălbatice
Soiuri
Chimie
Electroterapie
Limbaj profesional
Culturi de vărzoase
Boli
Aplicarea asolamentului
Cultura ciupercii
Cultura timpurie de morcov
Protecţia plantelor
Cultură de afin
Instalaţii de depozitare a fructelor
Îngrăşăminte naturale
Combaterea bolilor
Factorii ecologici pe care trebuie să-i asigurăm plantelor floricole
Dirijarea factorilor de vegetaţie
Tripşii
Culturi extratimpurii de varză
Perlitul
Protecţia plantaţilor pomicole
Înmulțire
Înfiinţarea şi întreţinerea stolonierelor
Educaţie
Combaterea bolilor şi dăunătorilor plantelor
Pregătirea altoirii
Producerea seminţelor
Nucul
Diversitate biologică
Particularităţi specifice cultivării legumelor
Musculiţele albe
Embriologia plantelor
Plante floricole
Anomalii întâlnite la Pleurotus spp.
Particularităţi fiziologice
Sprijin european
Măr
Horticultură
Coacăze negre
Limba engleză
Soiuri de viţă de vie
Manipularea culturilor prin fertilizare foliară
Selecţia portaltoilor de măr şi păr
Spanacul
Sistemul de tăiere scurt
Tomate
Îngrăşământ organic
Maturarea piersicilor
Publicații EUP
Culturile legumicole
Tehnica altoirii
Plante decorative
Scheme de asolamente legumicole
Cerinţele faţă de factorii de mediu
Producţie agricolă. Organizare, administrare
Pregătirea terenului în vederea plantării
Lucrări ştiinţifice
Înfiinţarea culturii prin semănat direct
Căpșuni
Staţiunea viticolă Pietroasa
Fertilizări suplimentare
Recoltarea şi transportul piersicilor
Particularităţi morfologice şi biologice ale salatei
Lucrări de îngrijire a lămâiului
Agricultură ecologică pentru tehnologii alternative
Amplasarea culturilor legumicole
Sistemul de tăiere cel în verigi de rod
Creşterea animalelor
Biblioteconomie
Substraturi lichide pentru creşterea plantelor
Lucrări ştiinţifice universitare
Cultura timpurie a dovlecelului
Componentele sistemului de irigare
Sistemul de tăiere mixt
Cartofi. Batate. Napi porcești
Avantajele irigării prin picurare
Temperatură
Măsuri fitosanitare în livezi
Păduchii lânoşi şi tepoşi
Îngrăşăminte
Dăunătorul ţigărarul
Chimizare
Agricultură
Altoire
Substraturi solide pentru creşterea plantelor
Principalele ciuperci lignicole
Locul în asolament
Plante de grădină. Grădinărit
Culegeri colective
Tezaur de termeni
Biodiversităţii în vinificaţie
Cerinţele faţă de factorii de vegetaţie ale salatei
Cerinţe actuale ale sortimentui de persic
Instalaţii de depozitare a legumelor
Producători horticoli
Transport
Tehnologia de cultură
Alegerea locului de plantare
Bolile produse de bacterii-bacterioze
Pomi fructiferi
Culturi timpurii de varză
Salata
Vin. Producerea vinului, vinificaţie, industria vinului. Enologie, ştiinţa vinurilor
Cultura timpurie a dovleacului
Măsuri de prevenire a atacului
Descrierea ciupercii
Ştiinţa mediului înconjurător
Indexare (Biblioteconomie)
Activitatea de selecţie la măr şi păr
Conducerea fermelor
Reproducere
Tehnologie chimică. Industrii chimice şi înrudite
Formarea primordiilor
Virozele
Îngrăşăminte chimice cu calciu
Înmulţirea culturilor
Tehnica culturii ardeiului
Cultura ecologică a pomilor
Zootehnie
Combaterea bolilor şi dăunătorilor