UNSTPB - Biblioteca Centrului Universitar Pitești

Horticultură

Subiect Tematic: Horticultură
Lucrări: 155 lucrari in 161 publicatii in 3 limbi
Horticultura : Revistă tehnico-ştiinţifică de: Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (Text tipărit)
Horticultura : Revistă tehnico-ştiinţifică de: Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (Text tipărit)
Cultura căpşunului şi coacăzului negru de: Modoran, I.; Botár, Andor (Text tipărit)
Agrochimie pentru horticultori de: Tătaru, Lavinia (Multimedia)
Biologia principalelor ciuperci lignicole care atacă piersicul de: Stîngă, Adriana; Ivaşcu, Antonia; Oprea, Maria, inginer horticol (Text tipărit)
Strategii şi principii pentru conservarea resurselor genetice viticole în colecţii ex situ de: Nedelea, Gina; Ciobotea, Cristina Magdalena; Bădulescu, Adriana; Tănăsescu, Constantin; Popescu, Carmen Florentina (Text tipărit)
Cercetări în pomicultură de: Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republicii Moldova (Text tipărit)
Subiecte
Tăierile pomilor fructiferi Chimioterapie in vitro Înmulţirea leandrilor Semănatul altoiului şi a portaltoiului Sprijin financiar pentru legume şi fructe Lucrări ştiinţifice universitare Poluarea mediului Înmulțire Combaterea integrată Substrat pentru culturile neconvenţionale de tomate Soiuri de viţă de vie Educaţie Perioade critice privind asigurarea cu apă Lucrări practice Agronomie Botanică generală Lucrările de întreţinere a culturii Avantajele irigării prin picurare Cultura mărului Cerinţe actuale ale sortimentui de persic Cultura ciupercii Particularităţi morfologice şi biologice ale salatei Vin. Producerea vinului, vinificaţie, industria vinului. Enologie, ştiinţa vinurilor Fotoperioada Boli produse de ciuperci sapofite şi parazite Dipladenia sanderi Soiuri de măr Procesul de devirozare Alegerea terenului Producerea răsadurilor la culturile timpurii Biodiversităţii în viticultură Locul ciupercilor în regnul vegetal Sistemul de tăiere cel în verigi de rod Cerinţele faţă de factorii de mediu Alegerea locului de plantare Culturi extratimpurii de varză Tehnica de cultivare a salatei în câmp Focul bacterian Plante floricole Chimie Culturile de gogoşar Combaterea bolilor şi dăunătorilor plantelor Protejarea plantelor Substratul de cultură Ştiinţa mediului înconjurător Sistemul de tăiere lung Diversitate biologică Lumina Resturi vegetale Dăunători şi organisme vătămătoare pentru plante Dirijarea factorilor de vegetaţie Combaterea bolilor Căpșuni Ştiinţa solului. Pedologie. Cercetări pedologice Pere Tehnologie chimică. Industrii chimice şi înrudite Cultura timpurie a dovleacului Scheme de asolamente legumicole Publicații EUP Soiuri şi hibrizi de pepene verde Castravetele Frunzele de copaci Formarea primordiilor Pregătirea terenului în vederea plantării Anomalii întâlnite la Pleurotus spp. Amplasarea culturilor legumicole Transport Tezaur monolingv Aplicarea asolamentului Publicații digitale Înfiinţarea culturii Tehnologii de tăiere Cerinţele faţă de factorii de vegetaţie ale spanacului Culturi pentru valorificare Fertilizarea şi udarea lămâiului Bame Înfiinţarea culturii prin semănat direct Perlitul Fertilizarea plantelor Prun Toleranţă la secetă Combaterea cu produse chimice 1893-2013 Ridichea de iarnă Prune Limba engleză Creşterea miceliului (incubarea) Dedicaţie şi autograful autorului Cultură de afin Substraturi solide pentru creşterea plantelor Sistemul de tăiere scurt Protecţia plantaţilor pomicole Boala lemnului viţei de vie Îngrăşăminte Efectul medicinal al ciupercilor Ganoderma lucidum Ciocălăii de porumb Conducerea fermelor Rolul calciului în organismele vegetale Plante decorative Principalele ciuperci lignicole Sprijin european Iasomie braziliană Indexare (Biblioteconomie) Bolile produse de bacterii-bacterioze Măr Sporirea producţiei de fructe Cartofi. Batate. Napi porcești Cultivarea părului Recoltarea şi transportul piersicilor Creşterea animalelor Culturi timpurii de varză Universităţi Salata verde Tomate Ştiinţa solului Broccoli Particularităţi morfologice şi biologice ale şofrănelului Salata Viticultură. Viţă de vie. Vii Altoire Poluarea solului Agricultură Organizarea microfermelor legumicole Epoca de plantare Asigurarea cu seminţe şi răsaduri Boli Pregătirea bulbilor Publicații digitizate Maturarea piersicilor Căpşune Horticultură Tehnica altoirii Particularităţi fiziologice Biblioteconomie Industrie alimentară Păianjenii - acarienii Eficienţă economică Selecţia portaltoilor de măr şi păr Tehnologia de cultură pe butuci de lemn Staţiunea viticolă Pietroasa Agentul patogen Măsuri de prevenire a atacului Culturile legumicole Îmbunătăţiri funciare Dezinfecţia substratului Lucrări ştiinţifice Producători horticoli Cultura timpurie a dovlecelului Biologie Agricultură ecologică pentru tehnologii alternative Combaterea bolilor şi dăunătorilor Biotehnologii Locul în asolament Calciul în sol Albine Manipularea culturilor prin fertilizare foliară Agricultură. Ştiinţe şi procedee înrudite. Silvicultură. Exploatări agricole şi ale vieţii sălbatice Tehnologia de cultură Cultura plantelor de câmp Substraturi lichide pentru creşterea plantelor Plante medicinale Culturi de vărzoase Pregătirea altoirii Biodiversităţii în vinificaţie Respectarea iginei culturale Spanacul Cerinţele lămâiului faţă de factorii de mediu Soiuri şi hibrizi Îmbunătăţirea soiurilor de plante Îngrăşăminte chimice cu calciu Producerea seminţelor Cultură in vitro Potenţial economic Microbiologie industrială. Fermentaţie. Industria băuturilor. Industria stimulilor Principalele efecte ale secetei, asupra legumelor Tezaur de termeni Viticultură Fertilizare Sistemul de tăiere mixt Combinaţii tezaur-clasificare Factori climatici Activitatea de selecţie la măr şi păr Cultura fructelor în general. Pomicultură Protecţia plantelor Carenţele de nutriţie Fertilizări suplimentare Soiuri Rata fotosintezei Lucrări de îngrijire a lămâiului Tehnica culturii ardeiului Virozele Cultura ecologică a pomilor Agricultură în general Cultura fructelor Şofrănelul Pomicultură Lucrările de întreţinere în stolonieră Pomi fructiferi Dăunătorul ţigărarul Cultivarea soiurilor rezistente sau tolerante Embriologia plantelor Publicații periodice digitale Bacteriozele Îngrăşământ organic Factorii ecologici pe care trebuie să-i asigurăm plantelor floricole Departamentele administrative ale bibliotecii Cultura timpurie de morcov Micozele Tripşii Mecanismul de pătrundere a componentelor foliare Cireşe Flavonoide Particularităţi specifice cultivării legumelor Farmacologie. Terapeutică. Toxicologie Electroterapie Bazele fertilizării foliare Tehnologie Limbaj profesional Particularităţi morfologice şi biologice ale spanacului Bibliografie licență FSEFI - Horticultură Biografii şi studii înrudite Poluarea apei Descrierea ciupercii Maşini agricole. Echipament şi utilaje agricole Botanică Nucul Conţinutul în flavonoide al fructelor Ciuperci Păduchii lânoşi şi tepoşi Instalaţii de depozitare a legumelor Chimizare Zootehnie Cultură eficientă Ameliorarea plantelor Înfiinţarea şi întreţinerea stolonierelor Îngrăşăminte naturale Plante de grădină. Grădinărit Îngrijirea culturii Musculiţele albe Tratamente naturale Măsuri fitosanitare în livezi Boli şi dăunători importanţi Lucrări agricole Fertilizarea foliară Reproducere Silvicultură Rărirea chimică şi manuală a fructelor Cerinţele faţă de factorii de vegetaţie ale salatei Cultura crizantemelor Vânătoare. Pescuit. Piscicultură. Acvacultură Sfecla roşie Culegeri colective Coacăze negre Temperatură Componentele sistemului de irigare Nutriţie Înmulţirea culturilor Clasificare şi indexare. Limbaje de indexare şi regăsire. Clasificări, tezaure şi construcţia lor Fiziologia plantelor Fertilizarea foliară modernă avizată în România Conservarea substanţelor alimentare organice (în general). Conservarea produselor din plante a produselor vegetale Producţie agricolă. Organizare, administrare Instalaţii de depozitare a fructelor Publicaţii periodice şi seriale
Vă rugăm să schimbaţi parola