Biblioteca Universității din Pitești

Prepararea alimentelor şi mâncărurilor. Artă culinară, gastronomie

Subiect Tematic: Prepararea alimentelor şi mâncărurilor. Artă culinară, gastronomie
Lucrări: 12 lucrari in 12 publicatii in 3 limbi
Carte de bucate de: Jurcovan, Silvia (Text tipărit)
Mâncăruri şi dulciuri de post de: Coman, Garoafa (Text tipărit)
Chinese Dumplings de: (Multimedia)
Pizza de: Sauerborn, Marlies (Text tipărit)
Mierea în bucătărie de: Apimondia (Text tipărit)
Croque-en-bouche de: Deschamps, Fanny (Text tipărit)
Preparate lacto-vegetariene de: Podoleanu, Liliana; Popescu, Mihai, (artă culinară); Podoleanu, Emilia (Text tipărit)
Poissons et crustacés de: Biston, F.; Jonchères, J. M. (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola