Prepararea alimentelor şi mâncărurilor. Artă culinară, gastronomie
|
LDR | 00135nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 92210 | |
250 | $a Prepararea alimentelor şi mâncărurilor. Artă culinară, gastronomie | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
12 lucrari in 12 publicatii in 3 limbi
12 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Carte de bucate
de:
Jurcovan, Silvia
(Text tipărit)
Mâncăruri şi dulciuri de post
de:
Coman, Garoafa
(Text tipărit)
Chinese Dumplings
de:
(Multimedia)
Pizza
de:
Sauerborn, Marlies
(Text tipărit)
Mierea în bucătărie
de:
Apimondia
(Text tipărit)
Croque-en-bouche
de:
Deschamps, Fanny
(Text tipărit)
Preparate din carne de pasăre
de:
(Text tipărit)
Preparate lacto-vegetariene
de:
Podoleanu, Liliana; Popescu, Mihai, (artă culinară); Podoleanu, Emilia
(Text tipărit)
Antonin Carême 1783-1833 : La sensualité gourmande en Europe
de:
Bernier, Georges
(Text tipărit)
Poissons et crustacés
de:
Biston, F.; Jonchères, J. M.
(Text tipărit)