Biblioteca Universității din Pitești

Alimente. Gătit. Mâncăruri. Mese

Subiect Tematic: Alimente. Gătit. Mâncăruri. Mese
Lucrări: 35 lucrari in 35 publicatii in 3 limbi
One thousand salads de: Green, Olive (Text tipărit)
Mîine avem invitaţi de: Sburlan, Smaranda (Text tipărit)
Reţete cu miere de: Deleanu, Alla (Text tipărit)
Îndrumări practice pentru tinerele gospodine de: Herovanu, Elena M., (economie casnică) (Text tipărit)
Reţete pentru mâncăruri la grătar de: Müller, Veronika (Text tipărit)
Pizza de: Sauerborn, Marlies (Text tipărit)
Prăjituri de casă de: Glovaţchi, Natalia; Schlupek, Petru (Text tipărit)
300 reţete culinare pentru bolnavii de rinichi de: Mureşanu, Rozalia (Text tipărit)
Pe urmele renumitei bucătării româneşti de: Ciobanu, Nadejda; Brote, Veronica (Text tipărit)
Preparate lacto-vegetariene de: Podoleanu, Liliana; Popescu, Mihai, (artă culinară); Podoleanu, Emilia (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola