UNSTPB - Biblioteca Centrului Universitar Pitești

Alimente. Gătit. Mâncăruri. Mese

Subiect Tematic: Alimente. Gătit. Mâncăruri. Mese
Lucrări: 35 lucrari in 35 publicatii in 3 limbi
One thousand salads de: Green, Olive (Text tipărit)
Maşini şi instalaţii pentru industria alimentară : Curs de: Nedeff, Valentin; Raveica, Crinel; Universitatea din Bacău (Text tipărit)
Preparate culinare din vînat de: Olexiuc, Nicolae (Text tipărit)
Îndrumări practice pentru tinerele gospodine de: Herovanu, Elena M., (economie casnică) (Text tipărit)
Conservarea fructelor şi legumelor în gospodărie de: Namestnikov, A. F. (Text tipărit)
Bucătăria turistului de: Oprean, Lucreţia; Moldovan, Mura (Text tipărit)
Mierea în bucătărie de: Apimondia (Text tipărit)
Îndrumări practice pentru gospodine de: Herovanu, Elena M., (economie casnică) (Text tipărit)
Carte de bucate de: Balmez, Didi (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola