Biblioteca Universității din Pitești

Microbiologie industrială. Fermentaţie. Industria băuturilor. Industria stimulilor

Subiect Tematic: Microbiologie industrială. Fermentaţie. Industria băuturilor. Industria stimulilor
Lucrări: 12 lucrari in 12 publicatii in 1 limbi
Testarea tehnologică, fizico-chimică şi microbiologică a vinurilor de: Doholici, Vasile; Şeptilici, Georgeta (Text tipărit)
Istoria cercetărilor ştiinţifice în domeniul viticulturii şi vinificaţiei din Moldova de: Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare; Dadu, Constantin; Cazac, F.; Soldatenco, E.; Rusu, E.; Bondarenco, Şt.; Cornea, V. (Text tipărit)
Băuturi din legume de: Şeptilici, Georgeta (Text tipărit)
Tratat de ştiinţa şi tehnologia malţului şi a berii de: Banu, Constantin; Pop, Mirel; Pancu, Mihaela; Tofan, Ioan; Răsmeriţă, Doruleţ; Vizireanu, Camelia; Stoicescu, Antoaneta; Verşescu, Vifor (Text tipărit)
Tehnologia produselor fermantative : Spirtul. Drojdia comprimată. Berea de: Ministerul Industriei Alimentare (Text tipărit)
Producerea şi îngrijirea vinurilor de: Pomohaci, Nicolai; Nămoloşanu, Adriana; Nămoloşanu, Ioan (Text tipărit)
Chimia, analiza şi controlul vinului de: Ghimicescu, Gheorghe (1906-1981) (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola