- Influenţa e-urilor asupra alimentaţiei omului modern
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: analitic (parte componentă)
Autor: Ştirboiu, Sorina Autor alternativ: Dejanu, Mariana Responsabilitate: Prof. Sorina Ştirboiu ; Prof. Mariana Dejanu, Şcoala "Basarab I", Curtea de Argeş ; Colegiul Naţional "Vlaicu Vodă", Curte ade Argeş Limba: Română În: Buletin ştiinţific. Seria Chimie şi fizică/ Universitatea din Piteşti. Facultatea de Ştiinţe. Catedra de Fizică şi Chimie, Societatea de Chimie din România. Filiala Argeş. Piteşti, 2008-2012. 2010/1; p.64-65 Subiect: Aditivi alimentari Subiect: Coloranţi Subiect: Conservanţi artificiali Subiect: E-uri Clasificare: 54(05)
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică