Biblioteca Universității din Pitești

  • Merceologie alimentară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Conducătorul grupului ştiinţific: Sîrbu, Alexandrina
    Autor: Antonescu, Mirela
    Autor: Neacşu, Luminiţa
    Autor: Voicu, Luminiţa
    Responsabilitate: Coordonator: Alexandrina Sîrbu
    Detalii publicare: Independenţa Economică
    Locul publicării: Pitești
    Anul Ediției: 2001
    ISBN: 973-8112-12-5
    Descriere: 268 p.; 23 cm
    Limba: Română
    Subiect: Merceologie
    Subiect: Controlul calităţii
    Subiect: Bunuri. Marfă. Lucruri. Produse.
    Clasificare: 620.2
    Clasificare: 351.77
    Clasificare: 658.62
    Cota topografică: 620 / M 59
    Note conţinut: Partea I. Merceologia alimentară-noţiuni generale. I. Noţiuni introductive; II. Calitatea mărfurilor alimentare; III. Noţiuni privind compoziţia chimică a produselor alimentare; IV. Conservarea produselor alimentare. Partea a II-a. Principalele grupe de produse alimentare. Caracterizare merceologică. V. Cerealele şi produsele derivate; VI. Legumele şi fructele. Produsele obţinute prin valorificarea lor; VII. Carnea şi produsele obţinute prin prelucrarea cărnii...; VIII. Laptele şi produsele obţinute prin valorificarea laptelui ...; IX. Peştele, alte vietăţi acvatice şi produsele obţinute prin prelucrarea lor; X. Ouăle; XI. Zahărul, mierea de albine şi produsele zaharoase; XII. Băuturile alcoolice; XIII. Produsele alimentare stimulente
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola