Biblioteca Universității din Pitești

  • Studii şi cercetări ştiinţifice. Chimie şi inginerie chimică, biotehnologii, industrie alimentară : Nr. 2 = Scientific Study & Research. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: serial
    Selectator/Antologator/Redactor: Gavrilă, Lucian, chimist
    Autor colectiv: Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău
    Responsabilitate: Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău ; Ed.-in-chief Lucian Gavrilă
    Titlu Paralel: Scientific Study & Research. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry
    Detalii publicare: Alma Mater
    Locul publicării: Bacău
    Anul Ediției: 2018
    ISSN: 1582-540X
    Note: Text în limbile: engleză, franceză
    Limba: Engleză
    În: Studii şi cercetări ştiinţifice. Chimie şi inginerie chimică, biotehnologii, industrie alimentară / Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău . - Bacău : Alma Mater, 2018
    Subiect: Biotehnologii
    Subiect: Chimie
    Subiect: Industrie alimentară
    Subiect: Inginerie chimică
    Subiect: Lucrări ştiinţifice universitare
    Clasificare: 54(05)
    Clasificare: 57(05)
    Clasificare: 664(05)
    Clasificare: 378(498 Bacău)
    Cota topografică: 54(05) / S 93
    Numerotare seriale: Vol. 19, Nr. 2, April-June
    Note conţinut (cuprins): Evolution of detergents in wastewater and sludge from refining industry of vegetable oils and their abatement by composting - p. 105
    Note conţinut (cuprins): Removal of metal ions from aqueous solutions using activated carbon prepared from Zea mays stem - p. 117
    Note conţinut (cuprins): Determination of aflatoxins in rice using quechers and fluorescence HPLC - p. 133
    Note conţinut (cuprins): Desing optimization of extraction procedure for terbium (III) by supported liquid membrane using D2EHPA and TOPO as a carrier - p. 143
    Note conţinut (cuprins): Enzymatic hydrolysis and bioethanol production from Samanea saman using simultaneous saccharification and fermentation by Saccharomyces cerevisiae and Pichia stipitis - p. 157
    Note conţinut (cuprins): Technology solutions in case of using chickpea flour in industrial bakery - p. 169
    Note conţinut (cuprins): Effects of some vegetable proteins addition on yogurt quality - p. 181
    Note conţinut (cuprins): Synthesis and characterization of new organophilic clay. Preparation of polystyrene/clay nanocomposite - p. 193
    Note conţinut (cuprins): Physicochemical characterization and acceptability of some artisanal mint liqueurs - p. 203
    Note conţinut (cuprins): Adsorptive removal of nickel (II) using luffa cylindrica: effect of NaCl concentration on equilibrium and kinetic parameters - p. 211
Unităţi
Număr Copie: c.1
Nume localizare: Sală periodice corp I
Numere deţinute: Vol. 19, Nr. 2, April-June
1 Exemplar(e) disponibil(e)
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola