Biblioteca Universității din Pitești

  • Studii şi cercetări ştiinţifice. Chimie şi inginerie chimică, biotehnologii, industrie alimentară : Nr. 3 = Scientific Study & Research. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: serial
    Selectator/Antologator/Redactor: Gavrilă, Lucian, chimist
    Autor colectiv: Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău
    Responsabilitate: Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău ; Ed.-in-chief Lucian Gavrilă
    Titlu Paralel: Scientific Study & Research. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry
    Detalii publicare: Alma Mater
    Locul publicării: Bacău
    Anul Ediției: 2018
    ISSN: 1582-540X
    Note: Text în limbile: engleză, franceză
    Limba: Engleză
    În: Studii şi cercetări ştiinţifice. Chimie şi inginerie chimică, biotehnologii, industrie alimentară / Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău . - Bacău : Alma Mater, 2018
    Subiect: Biotehnologii
    Subiect: Chimie
    Subiect: Industrie alimentară
    Subiect: Inginerie chimică
    Subiect: Lucrări ştiinţifice universitare
    Clasificare: 54(05)
    Clasificare: 57(05)
    Clasificare: 664(05)
    Clasificare: 378(498 Bacău)
    Cota topografică: 54(05) / S 93
    Numerotare seriale: Vol. 19, Nr. 3, July-September
    Note conţinut (cuprins): Efects of different sugars, alcohols, antioxidants on goat milk tablets containing Lactobacillus acidophilus La-5 - p. 231
    Note conţinut (cuprins): Convective air drying characteristics of ground macadamia nuts - p. 243
    Note conţinut (cuprins): Comparative analysis of the aromatic, sensory profile of the elder flower (Sambucus nigra) compote, an innovative product, with beverages of "elder flower juice" type - p. 257
    Note conţinut (cuprins): Efects of carbon sources on the values of antioxidant indexes and intermediates metabolites from Serratia marcesces SYBC08 - p. 269
    Note conţinut (cuprins): Retention of naphthalene on functionalized anionic clays rétention du naphtalène sur des argiles anioniques fonctionnalisées - p. 281
    Note conţinut (cuprins): Experimental assessment of CO2 absorption rates for aqueous solutions of hexylamine, dimethylcyclohexylamine and their blends - p. 293
    Note conţinut (cuprins): Application of excitation emission matrixes spectroscopy to study humic acids rejection with TiO2 nanofiltration membrane with enlarged area - p. 313
    Note conţinut (cuprins): Quality parameters of fruit beers available on Romanian market - p. 323
    Note conţinut (cuprins): Synthesis and crystal structure of a CU(II) complex and its catalytic activity for the oxidation of benzyl alcohol - p. 337
    Note conţinut (cuprins): The use of the new apple hybrids fruits with red pulp in the food industry - p. 345
Unităţi
Număr Copie: c.1
Nume localizare: Sală periodice corp I
Numere deţinute: Vol. 19, Nr. 3, July-September
1 Exemplar(e) disponibil(e)
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola