- Studii şi cercetări ştiinţifice. Chimie şi inginerie chimică, biotehnologii, industrie alimentară : 2018/Nr. 3 = Scientific Study & Research. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: serial Selectator/Antologator/Redactor: Gavrilă, Lucian, chimist Autor colectiv: Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău Responsabilitate: Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău ; Ed.-in-chief Lucian Gavrilă Titlu Paralel: Scientific Study & Research. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry Editura: Alma Mater Locul publicării: Bacău Anul Ediției: 2018 ISSN: 1582-540X Note: Text în limbile: engleză, franceză Limba: Engleză În: Studii şi cercetări ştiinţifice. Chimie şi inginerie chimică, biotehnologii, industrie alimentară : 2018 / Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău . - Bacău : Alma Mater, 2018 Titlu paralel: Scientific Study & Research - "Vasile Alecsandri" University of Bacău. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry Subiect: Biotehnologii Subiect: Chimie Subiect: Industrie alimentară Subiect: Inginerie chimică Subiect: Lucrări ştiinţifice universitare Clasificare: 54(05) Clasificare: 57(05) Clasificare: 664(05) Clasificare: 378(498 Bacău) Cota topografică: 54(05) / S 93 Numerotare seriale: Vol. 19, Nr. 3, July-September Note conţinut (cuprins): Efects of different sugars, alcohols, antioxidants on goat milk tablets containing Lactobacillus acidophilus La-5 - p. 231 Note conţinut (cuprins): Convective air drying characteristics of ground macadamia nuts - p. 243 Note conţinut (cuprins): Comparative analysis of the aromatic, sensory profile of the elder flower (Sambucus nigra) compote, an innovative product, with beverages of "elder flower juice" type - p. 257 Note conţinut (cuprins): Efects of carbon sources on the values of antioxidant indexes and intermediates metabolites from Serratia marcesces SYBC08 - p. 269 Note conţinut (cuprins): Retention of naphthalene on functionalized anionic clays rétention du naphtalène sur des argiles anioniques fonctionnalisées - p. 281 Note conţinut (cuprins): Experimental assessment of CO2 absorption rates for aqueous solutions of hexylamine, dimethylcyclohexylamine and their blends - p. 293 Note conţinut (cuprins): Application of excitation emission matrixes spectroscopy to study humic acids rejection with TiO2 nanofiltration membrane with enlarged area - p. 313 Note conţinut (cuprins): Quality parameters of fruit beers available on Romanian market - p. 323 Note conţinut (cuprins): Synthesis and crystal structure of a CU(II) complex and its catalytic activity for the oxidation of benzyl alcohol - p. 337 Note conţinut (cuprins): The use of the new apple hybrids fruits with red pulp in the food industry - p. 345
Unităţi
Număr Copie: | c.1 | |
---|---|---|
Nume localizare: | Sală periodice corp I | |
Numere deţinute: | Vol. 19, Nr. 3, July-September | |
1 Exemplar(e) disponibil(e) |
În:
1 records Page 1 of 1
- 1
Tip |
|
---|---|
Studii şi cercetări ştiinţifice. Chimie şi inginerie chimică, biotehnologii, industrie alimentară : 2018 = Scientific Study & Research. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry / Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău; Ed.-in-chief Lucian Gavrilă .- Bacău : Alma Mater, 2018
/ Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău
/ Alma Mater
/ 2018
|
Volum |
Multimedia
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică