Biblioteca Universității din Pitești

  • Mărfurile alimentare în comerţul internaţional : Eseu merceologic
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Dima, Dumitru, inginer chimist
    Autor alternativ: Pamfilie, Rodica
    Autor alternativ: Procopie, Roxana
    Selectator/Antologator/Redactor: Ţăranu, Carmen
    Copertator: Popescu, Adriana, (ed.)
    Altele: Căpitănescu, Gabriela
    Responsabilitate: Dumitru Dima ; Rodica Pamfilie ; Roxana Procopie
    Editura: Editura Economică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2001
    ISBN: 973-590-423-3
    Descriere: 336 p.: il.; 24 cm.
    Note: Bibliogr. la p. 321-336
    Limba: Română
    Subiect: Comerţ. Relaţii economice internaţionale. Economie mondială
    Subiect: Producerea şi conservarea alimentelor solide
    Clasificare: 339.5:664
    Clasificare: 664:339.5
    Cota topografică: 339 / D 42
    Note conţinut (cuprins): Prefaţă. - p. 9
    Note conţinut (cuprins): Introducere. - p. 11
    Note conţinut (cuprins): Capitolul 1. Specificul relaţiei cerere-ofertă la mărfurile alimentare brute şi prelucrate. - p. 15
    Note conţinut (cuprins): Capitolul 2. Problema alimentară pe plan mondial şi evoluţia ei în ţările dezvoltate. - p. 25
    Note conţinut (cuprins): Capitolul 3. Cadrul juridic şi tehnic al comerţului internaţional cu mărfuri alimentare. - p. 47
    Note conţinut (cuprins): Capitolul 4. Sistematica mărfurilor alimentare şi a substanţelor componente. - p. 63
    Note conţinut (cuprins): Capitolul 5. Conservarea alimentelor. - p. 93
    Note conţinut (cuprins): Capitolul 6. Caracterizarea merceologică generală a principalelor grupe de mărfuri alimentare brute şi prelucrate la comerţul internaţional. - p. 109
    Note conţinut (cuprins): Capitolul 7. Etichetarea modernă a alimentelor. - p. 195
    Note conţinut (cuprins): Capitolul 8. Instabilitatea potenţială a mărfurilor alimentare în logistica distribuţiei. - p. 219
    Note conţinut (cuprins): Capitolul 9. Reglementări internaţionale şi naţionale în domeniul asigurării inocuităţii produselor alimentare. - p. 239
    Note conţinut (cuprins): Capitolul 10. Controlul calităţii mărfurilor alimentare de export-import. - p. 259
    Note conţinut (cuprins): Capitolul 11. Concepte şi metode de asigurare a calităţii mărfurilor alimentare în schimburile internaţionale. - p. 285
    Note conţinut (cuprins): Capitolul 12. Specificul pieţelor internaţionale de produse alimentare procesate. - p. 305
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
173507
Sală de lectură corp I
Consultare la sala de lectură
Carte tipărită
339 / D 42
1.Normal
La raft
0
173508
Sală de lectură corp I
Consultare la sala de lectură
Carte tipărită
339 / D 42
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola