- Mărfurile alimentare în comerţul internaţional : Eseu merceologic
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Dima, Dumitru, inginer chimist Autor alternativ: Pamfilie, Rodica Autor alternativ: Procopie, Roxana Selectator/Antologator/Redactor: Ţăranu, Carmen Copertator: Popescu, Adriana, (ed.) Altele: Căpitănescu, Gabriela Responsabilitate: Dumitru Dima ; Rodica Pamfilie ; Roxana Procopie Editura: Editura Economică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2001 ISBN: 973-590-423-3 Descriere: 336 p.: il.; 24 cm. Note: Bibliogr. la p. 321-336 Limba: Română Subiect: Comerţ. Relaţii economice internaţionale. Economie mondială Subiect: Producerea şi conservarea alimentelor solide Clasificare: 339.5:664 Clasificare: 664:339.5 Cota topografică: 339 / D 42 Note conţinut (cuprins): Prefaţă. - p. 9 Note conţinut (cuprins): Introducere. - p. 11 Note conţinut (cuprins): Capitolul 1. Specificul relaţiei cerere-ofertă la mărfurile alimentare brute şi prelucrate. - p. 15 Note conţinut (cuprins): Capitolul 2. Problema alimentară pe plan mondial şi evoluţia ei în ţările dezvoltate. - p. 25 Note conţinut (cuprins): Capitolul 3. Cadrul juridic şi tehnic al comerţului internaţional cu mărfuri alimentare. - p. 47 Note conţinut (cuprins): Capitolul 4. Sistematica mărfurilor alimentare şi a substanţelor componente. - p. 63 Note conţinut (cuprins): Capitolul 5. Conservarea alimentelor. - p. 93 Note conţinut (cuprins): Capitolul 6. Caracterizarea merceologică generală a principalelor grupe de mărfuri alimentare brute şi prelucrate la comerţul internaţional. - p. 109 Note conţinut (cuprins): Capitolul 7. Etichetarea modernă a alimentelor. - p. 195 Note conţinut (cuprins): Capitolul 8. Instabilitatea potenţială a mărfurilor alimentare în logistica distribuţiei. - p. 219 Note conţinut (cuprins): Capitolul 9. Reglementări internaţionale şi naţionale în domeniul asigurării inocuităţii produselor alimentare. - p. 239 Note conţinut (cuprins): Capitolul 10. Controlul calităţii mărfurilor alimentare de export-import. - p. 259 Note conţinut (cuprins): Capitolul 11. Concepte şi metode de asigurare a calităţii mărfurilor alimentare în schimburile internaţionale. - p. 285 Note conţinut (cuprins): Capitolul 12. Specificul pieţelor internaţionale de produse alimentare procesate. - p. 305
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
173507
|
Sală de lectură corp I
|
Consultare la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
339 / D 42
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
173508
|
Sală de lectură corp I
|
Consultare la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
339 / D 42
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică