Biblioteca Universității din Pitești

  • Mâncăruri şi dulciuri de post
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Coman, Garoafa
    Copertator: Coman, Mihai
    Responsabilitate: Garoafa Coman
    Editura: Editura Bizantină
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1996
    ISBN: 973-97934-0-1
    Ediţie: Ediţia a III-a
    Descriere: 240 p.; 20 cm.
    Limba: Română
    Subiect: Prepararea alimentelor şi mâncărurilor. Artă culinară, gastronomie
    Subiect: Prescripţie
    Clasificare: 641.5(083.1)
    Cota topografică: 64 / C 63
    Note conţinut (cuprins): Prefaţă - p. 5.
    Note conţinut (cuprins): Zile de post în anul bisericesc - p. 9.
    Note conţinut (cuprins): Plăcinte - p. 15.
    Note conţinut (cuprins): Salate - p. 29.
    Note conţinut (cuprins): Sosuri - p. 47.
    Note conţinut (cuprins): Borşuri, supe, creme de legume - p. 59.
    Note conţinut (cuprins): Mâncăruri - p. 73.
    Note conţinut (cuprins): Preparate din soia - p. 121.
    Note conţinut (cuprins): Preparate din peşte - p. 129.
    Note conţinut (cuprins): Cai de mare, caracatiţă, sepii, midii - p. 155.
    Note conţinut (cuprins): Preparate pentru iarnă - p. 165.
    Note conţinut (cuprins): Dulciuri - p. 179.
    Note conţinut (cuprins): Colivă, prescuri, artos - p. 211.
    Note conţinut (cuprins): Sfaturi practice pentru gospodine - p. 223.
    Note conţinut (cuprins): Postfaţă - p. 227.
    Note conţinut (cuprins): Cuprins - p. 229.
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
156699
Sală de lectură corp B
Consultare la sala de lectură
Carte tipărită
64 / C 63
1.Normal
La raft
0
156700
Sală de lectură corp I
Consultare la sala de lectură
Carte tipărită
64 / C 63
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola