Biblioteca Universității din Pitești

  • Pomologia Republicii Populare Romîne. Vol. VI. Nucul. Alunul. Migdalul. Castanul comestibil
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Editura:
    Anul Ediției: 1967
    Descriere: 616 p
    Limba: Română
    În: Pomologia Republicii Populare Romîne / Comitetul de coordonare: Acad. T. Bordeianu, N. Constantinescu, N. Ştefan . - Bucureşti : Academia Republicii Populare Romîne . - vol.: il.
    Subiect: Agricultură. Ştiinţe şi procedee înrudite. Silvicultură. Exploatări agricole şi ale vieţii sălbatice
    Subiect: Cultura fructelor în general. Pomicultură
    Subiect: Horticultură în general
    Subiect: Ştiinţe aplicate. Medicină. Tehnică
    Clasificare: 634.1
    Cota topografică: 634 / P 77
    Note conţinut (cuprins): Prefață - p. 7
    Note conţinut (cuprins): Nucul. Introducere - p. 9
    Note conţinut (cuprins): Originea, caracterele morfologice și particularitățile biologice ale nucului - p. 15
    Note conţinut (cuprins): Obiective pentru ameliorarea soiurilor și tipurilor de nuc - p. 46
    Note conţinut (cuprins): Clasificarea soiurilor și tipurilor de nuc - p. 49
    Note conţinut (cuprins): Soiuri și tipuri valoroase de nuc cultivate în România - p. 52
    Note conţinut (cuprins): Soiuri și tipuri mai puțin răspândite în țară - p. 281
    Note conţinut (cuprins): Alunul. Introducere - p. 303
    Note conţinut (cuprins): Originea, caracterele morfologice și particularitățile biologice ale alunului - p. 307
    Note conţinut (cuprins): Obiective pentru ameliorarea soiurilor de alun cultivate în țara noastră - p. 328
    Note conţinut (cuprins): Clasificarea soiurilor de alun - p. 329
    Note conţinut (cuprins): Soiuri de alun cultivate în România - p. 332
    Note conţinut (cuprins): Migdalul. Introducere - p. 419
    Note conţinut (cuprins): Originea, caracterele morfologice și particularitățile biologice ale migdalului - p. 424
    Note conţinut (cuprins): Obiective pentru ameliorarea soiurilor și tipurilor de migdal - p. 461
    Note conţinut (cuprins): Soiuri și tipuri valoroase de migdal, cultivate în România - p. 464
    Note conţinut (cuprins): Castanul comestibil. Introducere - p. 625
    Note conţinut (cuprins): Originea, caracterele morfologice și particularitățile biologice ale castanului comestibil - p. 628
    Note conţinut (cuprins): Obiective pentru ameliorarea tipurilor de castan comestibil - p. 641
    Note conţinut (cuprins): Clasificarea soiurilor și tipurilor de castan comestibil - p. 642
    Note conţinut (cuprins): Tipuri valoroase de castan comestibil cultivate în România - p. 643
    Note conţinut (cuprins): Bibliografie - p. 707
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
194421
Sală de lectură corp I
Consultare la sala de lectură
Carte tipărită
634 / P 77
1.Normal
La raft
0
225724
Împrumut Corp I
Împrumut - 15 zile
Carte tipărită
634 / P 77
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola