- Tenderizarea cărnii
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Istrati, Daniela Altele: Banu, Constantin, inginer în industria alimentară Altele: Ionescu, Aurelia Altele: Stoicescu, Liviu Copertator: Arsenie, Andrei Responsabilitate: Daniela Istrati Editura: Galaţi University Press Locul publicării: Galaţi Anul Ediției: 2008 ISBN: 978-973-88848-4-7 Descriere: 78 p.: il.; 24 cm. Note: Bibliogr. la p. 69-75 Limba: Română Serie: Ştiinţe Inginereşti Subiect: Produse ale animalelor domestice (de curte) şi ale vânatului Subiect: Produse din carne pentru alimentaţie Subiect: Frăgezire Clasificare: 637.5.039 Cota topografică: 63 / I-87
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
205577
|
Sală de lectură corp I
|
Consultare la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
63 / I-87
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică