UNSTPB - Biblioteca Centrului Universitar Pitești

Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente

Subiect Tematic: Dietetică. Principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente
Lucrări: 23 lucrari in 23 publicatii in 4 limbi
Controlul alimentelor de: Gonţea, Iancu; Institutul Medico-Farmaceutic-Bucureşti . Catedra de Alimentaţie (Text tipărit)
Nutriţie, sport, sănătate de: Butnariu, Mihaela (Text tipărit)
Cum să ne hrănim de: Ivan, Vasile (Text tipărit)
Alimentaţia în diabetul zaharat de: Şerbănescu-Berar, Ileana (Text tipărit)
Principii de igienă alimentară de: Enescu, Ion; Mogoş, Gheorghe (Text tipărit)
Alimentaţia raţională şi igienică a omului sănătos de: Ţugui, Ionel; Ţugui, Mihai (Text tipărit)
Alimentaţia raţională a omului sănătos şi bolnav de: Mincu, Iulian; Boboia, Dorina (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola